Díjátadó gála

Idén is az Aquaworld Resort Budapest adott otthont az év végi díjátadó gálának, ahol az FIA Lotus Cup Eastern Europe 2016-os szezonjának a versenyzőit díjazták a szervezők.

Az összetett bajnokság és a V6 kategória győztese, Mór Csaba sajnos távol maradt az eseményről, a 12 órás Abu Dhabi nagydíjon versenyzett a díjátadó időpontjában.

A V6-os kategóriában idén versenyző Balogh György és Balogh Bence jövőre is folytatja a GT4-es Evorákkal, de több új Exige V6 Cup R is csatlakozni fog hozzájuk.

Balogh Bence és Balogh György

A jövő évben is lesz induló az Open kategóriában, mely a legolcsóbb Lotus kategória, főként Exige Cup 260-al induló pilótáknak. Idén Lajos Gyula lett a kategória győztes, aki egyébként a RallyCross EB-n is jeleskedett.

Lajos Gyula alias Luigi

A Free kategóriában, azok a Lotus-ok versenyeznek, melyek nem gyári kivitelezésben, átalakított formában állnak a rajthoz. Itt a 2017-es szezonban is számíthatunk Mohácsi Ákos és Bak Bertalan autójára, és persze a GFS Racing is nevezi saját építésű Exige-t. 2016-ban ennek a kategóriának a győztese Mohácsi Ákos volt.

Burkus Egon, Bak Bertalan és Mohácsi Ákos

Az összetett bajnokság győztesének, Mór Csabának a kupáját kedvese vette át. Lajos Gyula lett a második, Mohácsi Ákos pedig a harmadik.

Balról jobbra: Mohácsi Ákos (3.), Lajos Gyula (2.) és Mór Csaba a bajnoki cím nyertese helyett kedvese vette át a díjat.

A képek a díjátadóról:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.